Een scriptie schrijven is niet eenvoudig. In vele gevallen bepaalt je scriptie ook mee of je uiteindelijk zal afstuderen. Omdat er veel druk bij komt kijken, kan het soms interessant zijn om hulp in te schakelen bij het schrijven van je scriptie.

gratis Gelukkig Etnische Vrouw Zittend Aan Tafel Met Laptop Stockfoto

Wat is studiebegeleiding?

Studielab is een organisatie dat zich inzet om studenten op verschillende vlakken te helpen. Niet enkel voor scriptiebegeleiding kan je hulp inschakelen, ook voor studiebegeleiding in het algemeen. Op basis van de vraag en de richting waarin je studeert, selecteert Studielab dan de juiste persoon om je te helpen. Dit hoeft niet altijd een specifieke vraag te zijn. Ook wanneer je faalangst of stress ervaart, kan je beroep doen op Studielab. Zij helpen je dan verder waar ze kunnen.

Wat houdt scriptiebegeleiding in?

Indien je specifiek hulp nodig hebt bij je scriptie, word je geholpen door iemand die voldoende ervaring heeft om je mee op weg te helpen. Of je nu gebuisd bent op je scriptie en je weet niet hoe je nu verder moet, of je moet nog volledig starten en je weet niet waar te beginnen. In beide gevallen kan je begeleiding tijdens scriptie aanvragen. Ook hier kan je bijgestaan worden wanneer je bijvoorbeeld concentratieproblemen of faalangst ervaart.

gratis Vrouw Met Boeken Stockfoto

Welk prijskaartje is eraan verbonden?

De prijs die hieraan verbonden is, is afhankelijk van de hulp die je vraagt. Heb je voldoende aan een uur hulp om je gewoon wat motivatie in te spreken, dan betaal je 65 euro voor online begeleiding en net geen zeventig euro voor face to face begeleiding. Kies je voor een voordeelpakket van vijf of tien uur begeleiding, dan is de prijs per uur lager. Ook hier verschilt de prijs een beetje tussen online begeleiding en begeleiding face to face.