Je hebt een ontzettend grote passie voor entertainment. Je houdt ervan om mensen te vermaken, reizigers te verzorgen tijdens hun reis en een onvergetelijke ervaring te garanderen. Onderweg in de bus naar het zuiden van Frankrijk met een groep ouderen of lekker in Mallorca tussen de jongeren die zich klaarmaken voor hun eerste avond uit. Niets is jou te gek en je wil niets liever dan jouw enthousiasme overdragen op je collega’s en gasten. Nu is dit op het moment nog toekomstmuziek. Je staat namelijk aan de vooravond van je studiekeuze.

De toekomstige leidinggevende

Klinken de voorbeelden in de voorgaande alinea jou als muziek in de oren? Lees dan vooral verder. Een leidinggevende in deze branche is eigenlijk een rol waar jezelf ook de handen uit de mouwen wil steken. Je zorgt niet alleen voor de gasten of de bezoekers maar ook zeker voor je collega’s. Jouw collega’s moeten goed met elkaar kunnen samenwerken in het werk dat zij afleveren om het gewenste doel te realiseren. Dit doel kan variëren van puur entertainment tot aan andere vormen van vermaak en vrijetijdsbesteding.

Persoonlijke aandacht

Bij zowel de opleiding als het werk staat er één onderwerp centraal: persoonlijke aandacht. Bij het volgen van de studie tot leidinggevende in de entertainmentbranche is persoonlijke aandacht erg belangrijk. Cosmo opleidingen biedt een mbo-opleiding leidinggevende. Deze opleiding is te volgen op de verschillende locaties in Den Bosch, Heerenveen en Haarlem. Uiteindelijk is het doel om jou op te leiden tot een leidinggevende professional die het verschil maakt voor het team waar je mee samenwerkt, de bezoekers en het bedrijf waar je voor werkt. De opleiding duurt gebruikelijk drie jaar. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om een internationale stage te volgen. Hoe gaaf is dat!

Verder groeien als persoon

Na het afsluiten van de opleiding heb jij een mooie toekomst voor je in de entertainmentbranche. De hele wereld ligt dan ook aan je voeten en je kunt alle kanten op. Blijven investeren in je persoonlijkheid is dan ook het devies. Je wordt tijdens de studie nog gekoppeld aan een coach. Deze coach zorgt voor de juiste begeleiding en werkt samen met jou aan verschillende verbeterpunten. Op deze manier wordt de ontwikkeling gemaximaliseerd. Blijf hard werken en wie weet sta jij over een aantal jaar te stralen met je eigen entertainmentteam op internationale evenementen of vakanties.